Meedoen als vrijwilliger of sponsor?
Doe mee!

EVENEMENT AANVRAAG

Stichting SFEA heeft zichzelf als hoofddoel gesteld de continuïteit van een viertal grote evenementen in Alblasserdam te bevorderen. Daarnaast kan SFEA ondersteunen in de financiering van andere (incidentele) evenementen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet het evenement wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Voorop staat dat het evenement of jubileum in Alblasserdam plaats moet vinden. Ook moet het evenement een toegevoegde waarde hebben voor de gemeente. Om in aanmerking te komen voor financiële ondersteuning van de stichting, moet in elk geval aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

  1. het evenement heeft een toegevoegde waarde voor Alblasserdam
  2. het evenement is openbaar
  3. het evenement is niet commercieel
  4. het evenement is financieel laagdrempelig, maar liever nog gratis toegankelijk
  5. het evenement beschikt over een begroting

De aanvraag voor een sponsorbijdrage moet minimaal 3 maanden voor aanvang van het evenement door SFEA zijn ontvangen. Dit kan via het contactformulier. Hierin dient u onder andere aan te geven voor welk bedrag u een aanvraag wilt doen en in hoeverre het evenement voldoet aan de gestelde criteria.

Wanneer u een aanvraag heeft ingediend, kunt u binnen korte tijd een ontvangstbevestiging van SFEA verwachten. Over het besluit van SFEA om een aanvraag wel of niet te honoreren is geen correspondentie mogelijk.

Twijfelt u of uw evenement aan de gestelde criteria voldoet, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

CONTACTGEGEVENS

Secretariaat:

Van Eesterensingel 131

2951CJ Alblasserdam

+31 630631235

info@sfe-alblasserdam.nl

Heeft u vragen? Klik hier voor het contactformulier.
Heeft u een gouden idee voor een nieuw evenement in Alblasserdam en kunt u de hulp van SFEA goed gebruiken? Neem contact met ons op!
© 2024 SFEA
Website by BIRD@WORK
databaseenvelopephone-handsetrocketchevron-downlayers